12 oktober Palliatieve Zorg

Zaterdag 12 oktober is de internationale dag van de palliatieve zorg, graag willen wij u de mogelijkheid bieden bewust te worden van de mogelijkheden binnen de palliatieve zorg en Careyn Hospice Breda. Voor zowel professionals als inwoners van Breda en omstreken.

Wij organiseren daarom zaterdag 12 oktober een open middag van 13.00 tot 17.00 uur voor iedereen die geïnteresseerd is in de palliatieve zorg of hier meer over wil weten. Bent u benieuwd hoe ons hospice eruit ziet, op welke manier wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn, aarzel niet en breng ons een bezoek. Iedereen is van harte welkom om langs  te komen. Naast informatie over palliatieve zorg en het hospice word je ook geïnformeerd over de complementaire zorg, vrijwilligersorganisatie StiB, vrijwilligers die ondersteunen in de palliatieve terminale zorg thuis, Careyn Zorg Thuis en de Stichting WensAmbulance Brabant.

Dit is dé kans om kennis te maken met de palliatieve zorg, het hospice en de manier waarop wij werken.

Heel graag tot ziens op zaterdag 12 oktober aanstaande en zegt ’t voort! Wij zorgen dat de koffie of thee voor u klaar staat.

Namens het gehele Team van Careyn Hospice Breda.

Donderdag 14 november 2019 worden de griepprikken gegeven.