Coronavirus II

Het is een spannende tijd door het coronavirus momenteel. Als huisartsenpraktijk zijn we daardoor ook genoodzaakt om onze werkwijze aan te passen. We hebben gemerkt dat veel mensen hier veel begrip voor hebben en ons warm steunen. Dank daarvoor!

U zult merken dat er aan de telefoon meer doorgevraagd wordt dan u gewend bent. Alle mensen met klachten die enigszins kunnen passen bij infectie met het coronavirus worden niet op de gewone praktijk gezien maar in een aparte ruimte aan de zijkant van het gebouw. Dit voorkomt besmettingen op de praktijk zodat we onszelf maar vooral ook u kunnen beschermen. Vanwege deze scheiding van verschillende patiëntenstromen is het niet mogelijk om online afspraken te maken voorlopig.  Ook kunt u alleen afspraken plannen voor dezelfde dag en niet vooruit plannen.

Daarnaast zijn alle afspraken bij de poh’s telefonisch tenzij er een dringende reden is voor een gewone controle. Onze poh-GGZ heeft de mogelijkheid een videoconsult te doen.

Ten slotte vragen we u om altijd telefonisch contact op te nemen voor u naar de praktijk komt.

Team Tolakker staat voor u klaar in deze roerige tijden!

Kom niet naar de praktijk zonder telefonisch een afspraak te maken!

Dus altijd eerst bellen!