Vacature doktersassistente 3 dagen

Vacature Doktersassistente Bavel (naast Breda)

Per Januari 2021

Voor onze geaccrediteerde en vooruitstrevende dorpspraktijk in Bavel zoeken wij een enthousiaste doktersassistente voor 3 dagen per week die zich graag wil blijven ontwikkelen. Onze praktijk maakt deel uit van gezondheidscentrum Tolakker.

Je gaat werken in een team van 5 assistentes, een assistente in opleiding, 2 POH-S, een POH-GGZ, een praktijkmanager, 5 huisartsen en een huisarts in opleiding. Ons doel is het leveren van kwalitatief goede zorg met een persoonsgerichte, betrouwbare en laagdrempelige benadering.
We zoeken een spontane, zelfstandig werkende doktersassistente. Je staat met plezier de patiënten te woord, beheerst triage, verwerkt efficiënt de administratie en vindt het leuk om spreekuren te draaien. Je bent collegiaal, flexibel en je denkt graag mee.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende werkplek met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een gezellig team. Er zijn ruime mogelijkheden voor bij- en nascholingen en afhankelijk van je wensen kun je je toeleggen op extra taken binnen de praktijkvoering en/of patiëntenzorg.

Marscha, doktersassistente: “ik deed al met veel plezier de financiële administratie maar wilde graag verder doorgroeien. Nu heb ik de kans gekregen binnen de praktijk de opleiding tot Praktijkmanager te doen!”

Wat vragen wij?
Beschik jij over een voltooide opleiding doktersassistente MBO-4 en kun je je vinden in bovenstaande omschrijving? Ben je daarnaast op dinsdag, woensdag en vrijdag beschikbaar? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv te mailen naar huisarts@tolakker.com.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op via e-mail of ons telefoonnummer 0161-431 569. Voor een indruk van de praktijk zie www.tolakker.com.

We horen graag van je en zijn benieuwd naar je cv.

Team Tolakker

Kom niet naar de praktijk zonder telefonisch een afspraak te maken!

Dus altijd eerst bellen!