Afspraak maken


Inloggen met DigiD 

Via MijnGezondheid.net (MGn) kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week online zorgzaken regelen waaronder afspraken maken. Dit werkt ook gemakkelijk via de app MedGemak wanneer u eenmaal een keer heeft ingelogd op MGn.

Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0161-431569 voor het maken van afspraken met uitzondering van pauze- en overlegmomenten tussen 10:00-10:30 en 12:30-13:30.

Wat voor soorten afspraken zijn er?
Afspraak op het spreekuur: Bij het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u een keuze maken tussen een enkele afspraak (10 minuten, voor 1 klacht) of een dubbele afspraak (20 minuten) wanneer u meerdere klachten heeft of een langer gesprek nodig heeft.

Video-afspraak/beeldbellen: Met een video-afspraak is het niet nodig voor u om naar de praktijk te komen en kunnen we toch uw klachten goed bespreken. Blijkt het alsnog nodig om langs te komen? Dan kan dit direct worden ingepland. Wij werken met beeldbellen via Zaurus. U krijgt via e-mail een link met een code toegestuurd. Na het klikken op de link moet u uw naam invoeren en daarna klikken op “deelnemen als gast”. Voer de meegezonden code in en open de digitale spreekkamer. De huisarts verschijnt vanzelf in beeld. Wanneer er problemen zijn bel dan niet met de praktijk maar wacht rustig af zodat de huisarts of POH u kan bellen zodra blijkt dat de verbinding niet tot stand is gekomen.

E-consult/Vragen en antwoorden: Wanneer u een korte vraag/opmerking heeft, een foto of bestand wil opsturen of een update heeft over uw gezondheid dan zien we graag een bericht van u tegemoet via MGn. We doen ons best om zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen) op uw bericht te reageren maar deze mogelijkheid is zeker niet bedoeld voor spoedeisende vragen.

Afspraak assistentenspreekuur: U kunt bij de assistente terecht voor het uitspuiten van oren, het zetten van injecties, het aanstippen van wratten of andere plekjes met stikstof, benen zwachtelen, een gehoorscreening, het meten van de bloeddruk en tussentijdse controles van hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol, uitstrijkjes maken in het kader van het bevolkingsonderzoek en gesprekken over anticonceptie.

Afspraak POH (praktijkondersteuner huisarts): Voor kwartaal- en jaarcontroles van hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, suikerziekte en astma/COPD maakt u een afspraak bij de POH. Ook voor risico-inschatting op hart- en vaatziekten, leefstijladviezen of hulp bij stoppen met roken kunt u bij de POH terecht.

Actueel

24/06

GEEN verklaring doorgemaakte COVID van de huisarts

Verklaring doorgemaakte Covid Een ...

Lees meer
03/06

Vaccinatiebewijs online

Uw coronavaccinatie kunt u online t...

Lees meer
Archief