Afspraak maken


Inloggen met DigiD 

Maak direct zelf een afspraak via MijnGezondheid.net. Dit werkt ook gemakkelijk met de mobiele app MedGemak.

Wil je eerst meer weten over hoe MijnGezondheid.net werkt? Er staat veel informatie en instructiefilmpjes op https://home.mijngezondheid.net/ondersteuning/

Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0161-431569 voor het maken van afspraken met uitzondering van pauze- en overlegmomenten tussen 10:00-10:30 en 12:30-13:30.

Wat voor soorten afspraken zijn er?

Afspraak op het spreekuur

Bij het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u een keuze maken tussen een enkele afspraak (10 minuten, voor 1 klacht) of een dubbele afspraak (20 minuten) wanneer u meerdere klachten heeft of een langer gesprek nodig heeft.

Video-afspraak/beeldbellen

Met een video-afspraak is het niet nodig voor u om naar de praktijk te komen en kunnen we toch uw klachten goed bespreken. Blijkt het alsnog nodig om langs te komen? Dan kan dit direct worden ingepland. Wij werken met beeldbellen via Zaurus. U krijgt via e-mail en/of SMS een link met een toegangscode toegestuurd. Wanneer er problemen zijn bel dan niet met de praktijk maar wacht rustig af zodat wij u kunnen bellen zodra blijkt dat de verbinding niet tot stand komt.

E-consult/Vragen en antwoorden

Wanneer u een gezondheidsvraag heeft, een foto of bestand wil opsturen of een update heeft over uw gezondheid dan zien we graag een bericht van u tegemoet via MGn. We doen ons best om zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 2 werkdagen) op uw bericht te reageren maar deze mogelijkheid is zeker niet bedoeld voor spoedeisende vragen.

Afspraak assistentenspreekuur

U kunt bij de assistente terecht voor het uitspuiten van oren, het zetten van injecties, het aanstippen van wratten of andere plekjes met stikstof, benen zwachtelen, een gehoorscreening, het meten van de bloeddruk en tussentijdse controles van hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol, uitstrijkjes maken in het kader van het bevolkingsonderzoek. De assistentes hebben ook hun eigen gespecialiseerd spreekuren. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje “Onze zorg” wat-bieden-wij.

Marielle en Laura: vrouwenspreekuur en SOA-spreekuur

Ester: Preventie-spreekuur ter voorkoming van hart- en vaatziekten

Anne en Edith: Bottenspreekuur, voorkomen van (nieuwe) botbreuken

Afspraak POH (praktijkondersteuner huisarts)

Voor kwartaal- en jaarcontroles van hart- en vaatziekten, suikerziekte en astma/COPD maakt u een afspraak bij de POH. Ook voor risico-inschatting op hart- en vaatziekten, leefstijladviezen of hulp bij stoppen met roken kunt u bij de POH terecht.

Actueel

23/01

Nieuwe uitdaging voor Ilse Sieffers

Ilse Sieffers gaat per 1 maart Huis...

Lees meer
12/12

Uw mening telt!

Uw mening over onze huisartsenprakt...

Lees meer
Archief