Afspraak maken


Inloggen met DigiD 

Maak direct zelf een afspraak via MijnGezondheid.net. Dit werkt ook gemakkelijk met de mobiele app MedGemak.

Wil je eerst meer weten over hoe MijnGezondheid.net werkt? Er staat veel informatie en instructiefilmpjes op https://home.mijngezondheid.net/ondersteuning/

Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0161-431569 voor het maken van afspraken met uitzondering van pauze- en overlegmomenten tussen 10:00-10:30 en 12:30-13:30.

Wat voor soorten afspraken zijn er?

Afspraak op het spreekuur

Bij het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u een keuze maken tussen een enkele afspraak (10 minuten, voor 1 klacht) of een dubbele afspraak (20 minuten) wanneer u meerdere klachten heeft of een langer gesprek nodig heeft.

Video-afspraak/beeldbellen

Met een video-afspraak is het niet nodig voor u om naar de praktijk te komen en kunnen we toch uw klachten goed bespreken. Blijkt het alsnog nodig om langs te komen? Dan kan dit direct worden ingepland. Wij werken met beeldbellen via VIPlive. U krijgt via e-mail en/of SMS een link toegestuurd. Wanneer er problemen zijn bel dan niet met de praktijk maar wacht rustig af zodat wij u kunnen bellen zodra blijkt dat de verbinding niet tot stand komt.

E-consult/Vragen en antwoorden

Wanneer u een gezondheidsvraag heeft, een foto of bestand wil opsturen of een update heeft over uw gezondheid dan zien we graag een bericht van u tegemoet via MGn. We doen ons best om zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 2 werkdagen) op uw bericht te reageren maar deze mogelijkheid is zeker niet bedoeld voor spoedeisende vragen.

Afspraak assistentenspreekuur

U kunt bij de assistente terecht voor het uitspuiten van oren, het zetten van injecties, het aanstippen van wratten of andere plekjes met stikstof, benen zwachtelen, een gehoorscreening, het meten van de bloeddruk en tussentijdse controles van hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol, uitstrijkjes maken in het kader van het bevolkingsonderzoek. De assistentes hebben ook hun eigen gespecialiseerd spreekuren. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje “Onze zorg” wat-bieden-wij.

Edith: vrouwenspreekuur en SOA-spreekuur

Sharon: Preventie-spreekuur ter voorkoming van hart- en vaatziekten

Anne: Bottenspreekuur, voorkomen van (nieuwe) botbreuken

Afspraak POH (praktijkondersteuner huisarts)

Kijk hier voor uitleg over een afspraak bij de POH

Actueel

18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
16/01

Digitale ondersteuning

U heeft het vast meegekregen in het...

Lees meer
Archief