Afspraak maken


Inloggen met DigiD 

Via MijnGezondheid.net (MGn) kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week online zorgzaken regelen waaronder afspraken maken. Dit werkt ook gemakkelijk via de app MedGemak wanneer u eenmaal een keer heeft ingelogd op MGn.

In verband met Corona kunt u momenteel via MGn alleen videoconsulten plannen.

Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0161-431569 voor het maken van afspraken met uitzondering van pauze- en overlegmomenten tussen 10:00-10:30 en 12:30-13:30.

Wat voor soorten afspraken zijn er?
Afspraak op het spreekuur: Bij het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u een keuze maken tussen een enkele afspraak (10 minuten, voor 1 klacht) of een dubbele afspraak (20 minuten) wanneer u meerdere klachten heeft of een langer gesprek nodig heeft.

Video-afspraak: Video-afspraken zorgen ervoor dat u niet altijd naar de praktijk hoeft te komen. Is het alsnog nodig om langs te komen? Dan kan dit direct worden ingepland. Voor video-afspraken werken wij met beeldbellen via Zaurus. U krijgt via e-mail een link met een code toegestuurd. Na het klikken op de link moet u uw naam invoeren en daarna klikken op “deelnemen als gast”. Nu voert u de meegezonden code in en opent de digitale spreekkamer. De huisarts verschijnt vanzelf in beeld. Wanneer er problemen zijn bel dan niet met de praktijk maar wacht rustig af zodat de huisarts of POH u kan bellen zodra blijkt dat de verbinding niet tot stand is gekomen.

Bericht via MGn/E-consult: Wanneer u een korte vraag heeft, een foto of bestand wil opsturen of een update heeft over uw gezondheid dan zien we graag een bericht van u tegemoet via MGn. We doen ons best om zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen) op uw bericht te reageren maar deze mogelijkheid is zeker niet bedoeld voor spoedeisende vragen.

Telefonische afspraak: Telefonische afspraken zijn voor korte vragen of uitslagen. Er is meestal geen vaste tijd aan verbonden. U kunt dit alleen aanvragen na contact met de assistente. De huisarts belt u meestal aan het eind van de dag maar regelmatig ook eerder. Zorg dus dat u uw telefoon bij de hand heeft en dat wij het juiste telefoonnummer hebben.

Afspraak assistentenspreekuur: U kunt bij de assistente terecht voor het uitspuiten van oren, het zetten van injecties, het aanstippen van wratten of andere plekjes met stikstof, benen zwachtelen, een gehoortest, het meten van de bloeddruk en tussentijdse controles van behandeling hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol, uitstrijkjes maken in het kader van het bevolkingsonderzoek en gesprekken over anticonceptie.

Actueel

15/02

Coronavaccinatie 26 februari/19 mei

Eind volgende week worden de eerste...

Lees meer
31/01

Coronavaccinatie

Alle mobiele ouderen van 80 jaar en...

Lees meer
Archief