Openingstijden en bereikbaarheid

Openingstijden
De praktijk is iedere werkdag van 8:00 tot 17:00 geopend.
Van 10:00 – 10:30, 12:00 – 13:30 en van 16:00 – 17:00 is de doktersassistente niet direct beschikbaar maar kunt u wel een terugbelverzoek indienen op een voor u geschikt tijdstip.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard altijd te bereiken.

Online bereikbaar
De praktijk is 24 uur per dag digitaal bereikbaar via uw online gezondheidsportaal MijnGezondheid.net. U kunt hier terecht voor advies door middel van de vragenlijst “Moet ik naar de dokter?”. Daarnaast kunt u direct vragen stellen, herhaalrecepten aanvragen en uw uitslagen bekijken. We zullen zo snel mogelijk reageren maar dit is zeker niet geschikt voor spoedeisende vragen of klachten. Ook mogelijk met de mobiele app MedGemak.

Telefoon
Ons telefoonnummer is 0161-431569.
Toets 1 voor spoed
Toets 2 voor herhaalrecepten
Toets 3 voor contact met de assistente
Toets 4 voor intercollegiaal overleg

Alle gesprekken worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. De gesprekken worden automatisch verwijderd na 3 maanden.

Ons adres is:
Tolakker 5, 4854NV, Bavel.

Het algemene e-mailadres is huisarts@tolakker.com. Vragen over uw gezondheid kunt u alleen stellen via de veilige patiƫntomgeving van MijnGezondheid.net.

Vakantie en afwezigheid
Wij sluiten de praktijk niet voor vakanties of afwezigheid maar nemen dan de zorg van elkaar over en zo nodig werkt een invaller op de praktijk.

Zorg in avond, nacht en weekend
Voor spoedeisende vragen in de avond en nacht of in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost Breda. De huisartsenpost is bereikbaar op telefoonnummer 076-5258500. Kijk zo mogelijk eerst op www.moetiknaardedokter.nl of het nodig is om de huisartsenpost te bellen.

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliƫntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief