Coronavaccinatie 26 februari/19 mei

Eind volgende week worden de eerste vaccinaties van AstraZeneca bij ons geleverd! Voor een goede bescherming heb je 2 prikken van het vaccin nodig.

Vaccinatiedatum: vrijdag 26 februari en woensdag 19 mei.

Het RIVM heeft besloten wie wij voor deze eerste ronde vaccinaties mogen uitnodigen. De eerste groep bestaat uit: alle mensen geboren in 1956 en 1957 , de thuiswonende personen met Syndroom van Down en mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40) die jonger zijn dan 65 jaar. Omdat we het vaccin moeten opmaken zullen wij ook de personen geboren in januari en februari 1958 uitnodigen. De overige mensen geboren in 1958 komen op de reservelijst terecht en zullen op volgorde van geboortedatum op 26 februari worden gebeld wanneer we vaccins over hebben.

Wij moeten een strak schema aanhouden om alle vaccins goed te kunnen uitdelen. Dit betekent dat u NIET kunt wisselen van dag of tijdstip. Het vaccin wordt op vrijdag 26 februari en op woensdag 19 mei gegeven. Kunt u 1 van beide data niet komen, dan kunt u deze eerste ronde niet gevaccineerd worden. Laat dit zo snel mogelijk aan ons weten. Uiteraard zullen we u dan de volgende ronde opnieuw uitnodigen.

Wij raden iedereen aan zich te laten vaccineren. Wenst u geen vaccinatie en wil u ook niet opnieuw worden uitgenodigd, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten.

In de uitnodigingsbrief staat dit alles uitgebreider beschreven, de brief volgt zo snel mogelijk.

Voor antwoord op uw vragen kunt u kijken op www.coronavaccinatie.nl of contact met ons opnemen.

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliƫntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief