Coronavaccinatie

Alle mobiele ouderen van 80 jaar en ouder worden de aankomende weken opgeroepen voor de coronavaccinatie. U kunt zonder uitnodiging al een afspraak maken voor de vaccinatie op telefoonnummer 0800-7070. HIER vindt u ook de gezondheidsverklaring die u mee moet nemen naar de priklocatie van de GGD. Deze prikken moeten gehaald worden bij een GGD locatie en worden NIET aan huis geprikt. Er zijn al signalen dat oplichters bellen om een afspraak aan huis te maken. Dit is een poging tot oplichting, wees alert!

Het is nog niet duidelijk wanneer wij als huisartsen patiƫnten gaan uitnodigen voor coronavaccinaties op de praktijk. Zodra wij weten wanneer we vaccins kunnen verwachten op de praktijk, gaan wij zo snel mogelijk de uitnodigingen versturen. Daarnaast zullen we u via deze weg op de hoogte houden. Heeft u vragen over de vaccinatie? Er staat er veel informatie op www.coronavaccinatie.nl

Uitleg over tegenstrijdige berichten over het coronavirus en vaccinatie:

Interessante video met uitleg over het huidige coronavirus en waarom een vervelend griepje toch zulke ernstige gevolgen heeft (in het engels):

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliƫntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief