Digitale ondersteuning

U heeft het vast meegekregen in het landelijke nieuws, het is druk bij de huisartsen! Zo ook bij ons in Bavel. Gelukkig hebben we een fantastisch team doktersassistentes om al dat werk in goede banen te leiden. Om ervoor te zorgen dat de assistentes meer spreekuur kunnen doen en tijd hebben voor alle bijkomende taken hebben we recent meer digitale ondersteuning ingezet. We vertellen u daar graag meer over!

We zijn gebruik gaan maken van een digitale doktersassistente aan de telefoon. Tussen 10:00 en 10:30, tussen 12:00 – 13:30 en tussen 16:00-17:00 heeft deze digitale assistente dienst en wordt er een terugbelverzoek aangemaakt op een door u gekozen moment. Onze doktersassistente zal u dan terugbellen en rustig uw vraag of klachten te bespreken. U kunt de digitale assistente ook gebruiken om een terugbelverzoek te maken op momenten dat het heel druk is aan de telefoon.

Daarnaast hebben we sinds kort een aanmeldzuil op de praktijk. Bij binnenkomst kunt u zich direct melden zodat de arts of andere zorgverlener weet dat u aanwezig bent. De zuil geeft ook aan in welke wachtkamer u het beste kunt plaatsnemen.

Inmiddels maken we al jaren met veel plezier gebruik van de mogelijkheden van MijnGezondheid.net en de app MedGemak. U kunt na inloggen met uw DigiD gemakkelijk zelf afspraken maken, medicatie bestellen of een vraag stellen aan de assistente, praktijkondersteuner of huisarts. Zo is onze zorg altijd dichtbij ook in de avond en het weekend.

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliƫntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief