Griep en Pneumokokken Prik: 26 oktober

De griepprikdag is dit jaar op donderdag 26 oktober!

De uitnodiging versturen we voor 1 oktober digitaal of per post naar iedereen die in aanmerking komt. Krijgt u de uitnodiging digitaal binnen? Dan hoeft u hier niet op te reageren, we zien u graag op 26 oktober verschijnen! U hoeft zich ook niet af te melden als u niet komt. Wenst u in het geheel geen uitnodigingen meer te krijgen voor de griepprik? Laat dit dan wel aan ons weten door een bericht te sturen via mijngezondheid.net.

Vanwege de enorme organisatie helpt u ons ontzettend door zoveel mogelijk op 26 oktober langs te komen voor de griepprik.

U kunt de hele dag binnenlopen van 8:00 tot 18:00 uur.

Lukt het u echt niet om die dag langs te komen? Houd dan de website in de gaten. We zullen zo snel mogelijk na 26 oktober de inhaaldag bekend maken.

Heeft u via mijngezondheid.net de uitnodiging ontvangen dan staat hier geen barcode op, dit is geen probleem u kunt de griepvaccinatie
gewoon komen halen door de brief op een scherm (telefoon, tablet) te laten zien. Mocht dit ook niet lukken kunnen we hier de uitnodiging voor u opzoeken, dit kost wel meer tijd.

Meer informatie over de griepprik of de pneumokokkenprik kunt u lezen op

https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen-griepprik

https://www.thuisarts.nl/prik-tegen-pneumokokken/ik-denk-erover-om-prik-tegen-pneumokokken-te-halen

 

Naar archief

Actueel

16/01

Digitale ondersteuning

U heeft het vast meegekregen in het...

Lees meer
13/11

Vacature doktersassistente

Doktersassistente Bavel (naast Bred...

Lees meer
Archief