Nieuwe gezichten!

Wij vinden het als huisartsenpraktijk heel belangrijk om zorgmedewerkers op te leiden. Uiteraard om de personeelstekorten binnen de huisartsenzorg op te vangen maar nog belangrijker zorgt het ook voor continu leren en verbeteren binnen de praktijk. Zie voor meer informatie Opleidingspraktijk – Huisartsenpraktijk Tolakker.

Verpleegkundige Ivy Schrauwen is gestart als Verpleegkundig Specialist (VS) in opleiding. Ivy is geen nieuw gezicht aangezien ze al een jaar bij ons werkt als doktersassistente om te kijken of haar ambitie inderdaad bij de huisartsenzorg ligt. Een VS is een verpleegkundige die opgeleid wordt om taken van de huisarts over te nemen, zij kan klachten die veel voorkomen zelfstandig behandelen, recepten uitschrijven en zo nodig verwijzen naar het ziekenhuis. Ivy werkt onder supervisie van de huisartsen. Hier vindt u meer informatie over de VS.

Sharon van de Rakt is onze nieuwe doktersassistente in opleiding. Zij komt 3 dagen in de week bij ons werken en u kunt haar tegenkomen aan de balie, telefoon of tijdens het assistentespreekuur.

Ten slotte gaat ook Jade Vermeer, verpleegkundige, starten aan haar opleiding tot POH (PraktijkOndersteuner Huisartsenzorg). De POH zorgt voor onze patiënten met chronische aandoeningen zoals Diabetes Mellitus, COPD, Astma en hart- en vaatziekten. Deze zorg bestaat uit het in kaart brengen van risico’s, uitvoeren van lichamelijk onderzoek, uitgebreide leefstijladvisering, opstarten en/of afbouwen van medicatie, begeleiding en controles. U kunt Jade tegenkomen bij de spreekuren van Ilse en Liesbeth en zij zal ook snel haar eigen spreekuren opstarten onder supervisie van de huisartsen.

Last but not least verwelkomen we Ester Hogenberg als nieuwe vaste doktersassistente op de donderdag en vrijdag!

 

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliëntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief