Nieuwe MedGemak app: MedGemak+

De nieuwe MedGemak app staat live! De app staat in de App Store en Google Play Store klaar onder de naam MedGemak+. Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

U moet wel de nieuwe app MedGemak+ opnieuw installeren via uw App Store of Google Play Store. U ontvangt een pushmelding in de oude MedGemak app met een activatiecode waarmee u de nieuwe app MedGemak+ koppelt. De activatiecode kunt u ook terugvinden in uw account op MijnGezondheid.net. Klik hiervoor rechtsboven in het menu op MijnGezondheid.net en klik op “mijn app koppelen”.  Wanneer u nog geen gebruik maakt van de app maar dat wel wil doen, moet u de ook de koppelcode vanuit MijnGezondheid.net gebruiken. 

De app MedGemak+ is een aanvulling op ons online patientenportaal MijnGezondheid.net en bevat vrijwel alle functionaliteiten en in de nabije toekomst worden de mogelijkheden van de app ook flink uitgebreid. Het is nu al mogelijk om afspraken te plannen, berichten te sturen en medicatie te herhalen.

Voor meer informatie over onze digitale mogelijkheden kijk op www.mijngezondheid.net

Inmiddels maken al bijna 3000 patiënten (van 16 jaar en ouder) gebruik van MijnGezondheid.net! Heeft u moeite met het gebruiken van online mogelijkheden maar zou u er wel graag gebruik van willen maken? Dan is het mogelijk om workshops over digitale zorg te volgen van het TaalHuis in de bibliotheek van Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-528 138 07 of mail naar  info@digi-taalhuisbreda.nl

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliëntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief