Update App MedGemak

Afgelopen jaren zijn we steeds intensiever gaan werken met de online omgeving op MijnGezondheid.net. Al onze patiënten van 16 jaar en ouder hebben via de website inzage in hun dossier, kunnen makkelijk berichten sturen naar de praktijk, afspraken plannen, uitslagen inzien en medicatie herhalen. Een deel van deze functies is ook beschikbaar via de app MedGemak. Vanaf eind deze maand krijgen gebruikers van de app een melding dat er een nieuwe app beschikbaar is.

De nieuwe MedGemak app is geen update in de huidige app. De nieuwe MedGemak is een volledig nieuwe app die opnieuw gedownload moet worden in de App Store en Google Play Store. Er zullen dus tijdelijk twee MedGemak apps in de stores staan. Nieuwe gebruikers kunnen de nieuwe app direct downloaden en registreren zoals dit voorheen ook ging. In deze video wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. (Met de livegang van de nieuwe app wordt ook deze video geüpdatet). Zodra de nieuwe app beschikbaar is, zullen bestaande gebruikers na het inloggen op de oude app direct een scherm te zien krijgen waarin wordt toegelicht dat er een nieuwe app beschikbaar is. Hierin staat een link naar de App Store / Google Play Store. Hier wordt een registratiecode getoond waarmee bestaande gebruikers direct de nieuwe app kunnen registreren zonder hiervoor in te loggen in MGn.

De nieuwe app bevat alle functionaliteiten die de huidige app ook bevat. Wel zijn er verbeteringen op gebruikersgemak en toegankelijkheid doorgevoerd. Ook heeft de medicatie-inneemwekker een herziening gekregen. In de versies die nog komen zullen uiteraard nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden.

Heeft u vragen over het gebruik van uw online dossier op MijnGezondheid.net of de app MedGemak? Maak dan een afspraak met de assistente, zij kan u hierbij ondersteunen!

Naar archief

Actueel

16/01

Digitale ondersteuning

U heeft het vast meegekregen in het...

Lees meer
13/11

Vacature doktersassistente

Doktersassistente Bavel (naast Bred...

Lees meer
Archief