Vaccinatiedag 16 juli ONGEWIJZIGD

Recent heeft het RIVM bekendgemaakt dat huisartsen de tweede ronde vaccinaties Astra Zeneca eerder mogen geven.

Wij hebben dit net als u gisteren in de media vernomen. Het is voor ons onmogelijk om de logistiek rond de vaccinaties op korte termijn aan te passen zeker omdat ook onze normale werkzaamheden zo goed als mogelijk doorgang moeten vinden. De prikdag op 16 juli bij onze praktijk gaat dus ONGEWIJZIGD door. U kunt uw vaccinatie-afspraak dus NIET vervroegen. Overigens blijkt uit onderzoek nog steeds dat een langere tussenpoos tussen de vaccinaties ook zorgt voor een betere bescherming.

Wij willen u vragen om de praktijk zo min mogelijk te bellen met vragen over coronavaccinaties. Hierdoor ontstaan veel te lange wachttijden aan de telefoon. Maak bij voorkeur gebruik van ons online portaal MijnGezondheid.net (MGn) om uw vragen te stellen. Als u toch telefonisch een vraag heeft voor ons over de vaccinaties bel dan na half 11. U kunt ook bellen met de GGD op het speciaal beschikbaar gestelde nummer 0800-1351 voor vragen rondom vaccinatie.

Vaccinatiedag 19 mei wederom succesvol

Op 19 mei hebben we de 3e vaccinatie-dag gehad! Dit was de 2e prik voor iedereen die in februari van ons de eerste vaccinatie heeft gekregen. Daarnaast konden we deze ronde nog een hoop mensen uitnodigen die eerdere rondes op 26 februari en 30 april niet in staat waren een vaccinatie te komen halen. Alle ruim 230 prikken zijn gezet! Het opkomstpercentage in Bavel is gelukkig hoog!

Naar archief

Actueel

03/06

Word jij lid van onze Cliƫntenraad?

Huisartsenpraktijk Tolakker is voor...

Lees meer
18/04

Wielren Workshop Amphia

Amphia wielren workshop 8 mei Vo...

Lees meer
Archief